itulau-bg - 1

Tala Fou

Asiasiga i le Fa'aaliga Fa'aulufale mai: O le "I le lumana'i" o Mea Fa'afoma'i Fa'apotopoto I'inei

I le aso 6 o Novema, na alu ai Shanghai mai le taumafanafana i le malulu i le tautoulu i le po, ae sa "vevela" lava i totonu o le Fair.
Halls 7.1, 7.2 ma le 8.1 e mo masini faʻafomaʻi ma faʻaaliga faʻalesoifua maloloina, e tosina mai ai le sili atu i le 200 faʻaaliga.O kamupani fa'afoma'i e 10 pito i luga o le lalolagi ma le 10 o kamupani fa'afoma'i pito i luga e 500 i le lalolagi na fa'aalia fa'atasi.

153507198albu

O le tele o nei kamupani ua ono taimi i le Expo, Medtronic, Johnson & Johnson, GE Healthcare, Philips, Siemens Healthcare, Roche, Sanofi, Varian ma isi o le Expo's "tagata aʻoga tumau".
E tusa ai ma fuainumera a le People's Daily Health Client, o lenei meafaigaluega faʻafomaʻi ma le faʻaaliga o le soifua maloloina faʻapitoa faʻasalalauga faʻasalalauga fou o le aofaʻi o le 21 faʻaaliga e auai i le 32 faʻasalalauga fou o le a faia, o le auai i le faʻasalalauga fou o lenei tausaga mo le numera o pisinisi, o le numera o oloa fou o le pito sili lea ona tele faʻaaliga.O le tele o oloa fou e aofia ai masini faʻafomaʻi, vailaʻau, mea tau soifua maloloina, ma le soifua maloloina mo tagata matutua i vaega uma e fa.
Mai fofo faʻafomaʻi lautele i le ultrasound i lou alofilima, mai le 256-laina ultra-high-end CT i le faʻapipiʻiina auro i le faʻavaa lau, "lalolagi muamua", "Asia-Pacific debut", "China debut", ma le tele. o oloa e le'i fa'atauina pe fa'ateleina i Saina na fa'aalia soo i fale fa'aaliga.
O se "lalolagi i le lumanaʻi" o meafaifaaili na faʻapotopotoina iinei.
I luga o le 'upega tafaʻilagi, o le tele o tagata na foliga mai o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga mo le suʻeina o taunuʻuga o le localization strategy.I totonu o potu o Medtronic, Johnson & Johnson, GPS, ma isi, o faʻaaliga uma na tumu i "tagata faʻalogo", ma o nisi o oloa sa faʻailogaina i upu "Malamalama o Gaosiga Faʻalotoifale".
O lenei tausaga, o le localization o le itu o le matagi, ua leva ona le "OEM", ae o le tekinolosi suesuega ma atinae faavae o loo faaauau pea ona fausia, suesuega ma atinae, fou, gaosiga, auaunaga, le filifili atoa o le faagaoioiga i le lotoifale.
E le gata i lea, o le masini maketi o le itumalo "throughput" o loʻo faʻatuputeleina, pisinisi faʻainisinia multinational mo lenei faʻapaʻiaina o maketi moana moana tele.I lalo o le manaʻoga o le "leai se faʻamaʻi tele e aunoa ma le itumalo", o le manaʻoga mo meafaigaluega ile tausiga faʻafomaʻi a le itumalo o loʻo tuʻuina atu ile geometrically.Fa'afaigofie, feavea'i, atamai, mamao, ma le taugofie o uiga masani ia o kamupani masini o lo'o alu i lalo i le pito i lalo, fa'atasi ma a'oa'oga taleni ma auaunaga ta'amilosaga.
O le tuputupu ae ma le maketi Saina ua avea ma leo fou.

 

E popole Hongguan i lou soifua maloloina.

Va'ai atili Hongguan Product→https://www.hgcmedical.com/products/

Afai e iai ni mana'oga o mea fa'afoma'i, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai matou.

hongguanmedical@outlook.com


Taimi meli: Nov-10-2023