itulau-bg - 1

Tala Fou

E su'esu'e e Li le atina'e tu'ufa'atasiga o vaila'au fa'asolosolo i Fujian ma fa'atino le va'aiga i le fa'amalosia o le saogalemu o vaila'au ma le fa'aleleia atili.

Mai le 14 i le 16 Novema, Li Li, failautusi o le vaega pati ma le faatonu o le Setete o Fualaau Faʻasaina, asiasi ma suʻesuʻeina le galuega o le lagolagoina o le atinaʻeina faʻatasi o vailaʻau faʻasolosolo i Quanzhou City, Putian City ma Fuzhou City, Fujian Province, ma va'ava'aia ma asiasia le fa'atinoga o gaioiga e fa'amalosia ma fa'aleleia atili le saogalemu o vaila'au.

信截图_20231118084946

Na faailoa mai e Li Li e tatau i le pulega o fualaau faasaina ona faatino ma le faaeteete le CPC Central Committee ma le Fono a le Setete o le Fono a le Setete o le faia o faaiuga ma le faʻatinoina, lagolago atoatoa Fujian e suʻesuʻe se auala fou o le atinaʻe faʻatasi, o le fausiaina o faʻataʻitaʻiga o le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga. sone, faʻamalosia malosi Fujian i le vave ma faʻataʻitaʻiina le faʻatinoina o suiga faʻatonutonu o fualaau faasaina, e fesoasoani ai Fujian e fausia se faʻaleleia o le atinaʻeina o vailaʻau fou, faʻalolotoina le Fujian-Taiwan pharmaceutical fefaʻatauaʻiga ma le galulue faʻatasi, ma lagolago Taiwan-faʻatupeina vailaʻau. pisinisi i le itumalo o Fujian e tuputupu ae ma faalautele, e faalauiloa ai le O le atinae tuufaatasia o vailaau faalavalava ua ausia taunuuga sili atu.

Na faamamafaina e Li Li e faʻamalosia le faʻamalosia o le saogalemu o fualaau faasaina ma le faʻaleleia atili o gaioiga i le atinaʻe loloto, faʻalauiloaina le matagaluega o le puipuiga o fualaau faasaina tiute vaavaaia, komiti a le malo i le lotoifale o le pulega a le malo, o le matafaioi autu a le atinaʻe e ala i le fesoʻotaʻiga, faʻateleina le lamatiaga o le saogalemu o fualaau faasaina ma natia. su'esu'ega fa'alavelave ma fa'ai'uga taumafaiga e fausia se laina pito i lalo ole saogalemu ole vaila'au.Ina ia faatelevaveina le faʻaleleia atili o le suʻesuʻeina o vailaʻau ma le faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi le au asiasi faʻapolofesa faʻapolofesa ma le taulaga ma le itumalo o le vaʻaia o vailaʻau faʻatulagaina tulaga faʻatulagaina, e tuʻuina atu le lagolago malosi mo le faʻamautinoaina o le saogalemu ma le faʻalauteleina o le atinaʻe.

 

lomia mai le www.nmpa.gov.cn

 

E popole Hongguan i lou soifua maloloina.

Va'ai atili Hongguan Product→https://www.hgcmedical.com/products/

Afai e iai ni mana'oga o mea fa'afoma'i, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai matou.

hongguanmedical@outlook.com

 


Taimi meli: Nov-18-2023