itulau-bg - 1

Tala Fou

Toe asia le Toefuataiga o Tausiga Soifua Maloloina!O le faʻaumatiaina o aia tatau a le falemaʻi o le a faʻaosoina ai suiga tetele i totonu ole falemaʻi soifua maloloina!

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le National Health Insurance Bureau se faʻaaliga e faʻaalia ai talu mai Oketopa 1, 2023, o le a faʻatinoina ai le faʻamutaina o le aia tatau a falemaʻi e toe foʻi ai i le atunuʻu atoa.

 

O lenei faiga faʻavae ua manatu o se isi fuafuaga tele o le toefuataʻiina o inisiua soifua maloloina, lea e faʻamoemoe e faʻalolotoina le toe fuataʻiina o le soifua maloloina, faʻalauteleina le atinaʻeina o le synergistic ma le puleaina o inisiua soifua maloloina, tausiga faʻafomaʻi ma vailaʻau, faʻaleleia le lelei o le faʻaogaina o le tupe inisiua soifua maloloina. , faʻaititia le tau o vailaʻau faʻasalalau, ma foia ai le faʻafitauli o le faigata o le toe totogiina o pisinisi faʻafomaʻi.

 

O le a la le uiga o le faaleaogaina o le aia tatau a le falemai e toe foi mai ai?O a suiga fou o le a aumaia i le falemaʻi?Fa'amolemole fa'atasi ma a'u i le fa'amalamalamaina o lenei mea lilo.

640

**O le a le Ave'esea o Aia Tatau a Falemai?**

 

O le soloia o le aia tatau a le falemaʻi e toe faʻafoʻi ai e faasino i le soloia o le vaega lua a le falemaʻi a le malo e avea ma tagata faʻatau ma tagata nofoia, ma le faʻamautuina o tupe totogi i pisinisi faʻafomaʻi e faʻalapotopotoga inisiua faafomaʻi mo i latou.

 

Aemaise lava, o tupe totogi mo le atunu'u, so'otaga fa'alotoifale, fa'a-provincial centralized banded procurement 'oloa filifilia ma oloa fa'atau i luga ole laiga fa'atau mai e falema'i a le malo o le a totogi sa'o mai le tupe fa'ainisiua fa'afoma'i i atina'e fa'afoma'i ma to'ese mai le fa'amautu inisiua a falema'i a le malo. totogi mo le masina e sosoo ai.

 

O le lautele o lenei fa'ate'aina o le aia tatau e toe fa'afo'i ai e aofia uma ai falema'i a le malo ma so'otaga uma a le atunu'u, so'otaga fa'alotoifale, ma fa'atauga fa'apitonu'u fa'apitonu'u a le itumalo fa'atau oloa filifilia ma oloa fa'atau i luga ole laiga.

 

O oloa filifilia ile fa'atauga fa'atotonugalemu e fa'asino ile vaila'au fa'amaonia e le pulega fa'atonutonu fualaau fa'asaina, fa'atasi ai ma tusi pasi resitalaina o vaila'au fa'aulufale mai, ma fa'atasi ai ma fa'ailoga fa'atulafono a le atunu'u po'o le itumalo.

 

O oloa o loʻo lisiina faʻatau e faʻatatau i mea faʻaaogaina ua faʻamaonia e le matagaluega o le vaʻavaʻa ma le pulega o vailaʻau, faʻatasi ai ma le tusi faamaonia o le resitalaina o masini faʻafomaʻi poʻo le tusi faamaonia o le resitalaina o masini faʻaulufale mai, ma faʻatasi ai ma le faʻasologa o faʻamaumauga o mea faʻaaoga i le atunuʻu poʻo le itumalo, faʻapea foʻi ma oloa o in vitro diagnostic reagents faʻatautaia e tusa ai ma le pulega o masini faʻafomaʻi.

 

**O le a le faagasologa mo le aveesea o le aia tatau a le falemai e toe foi mai ai?**

 

O le fa'agasologa o le fa'aleaogaina o le aia tatau a le falema'i e toe fa'afo'i mai ai e tele lava feso'ota'iga e fa: fa'auluina o fa'amaumauga, iloiloga o pili, toe iloiloga o le toe fa'aleleia ma le tu'uina atu o totogi.

 

Muamua, e mana'omia e falema'i a le malo ona fa'atumu le tu'uina atu o fa'amaumauga o fa'atauga o le masina ua tuana'i ma pili fa'atatau i luga o le fa'atonuga a le atunu'u "Valaau Fa'atauga ma Fa'atauga Fa'atauga Fa'atauga" i le aso 5 o masina ta'itasi.Aʻo leʻi oʻo i le aso 8 o masina taʻitasi, o le a faʻamaonia e le falemaʻi pe faʻapipiʻi faʻamaumauga o faʻamaumauga o le masina talu ai.

 

Ma, a o leʻi oʻo i le aso 15 o masina taʻitasi, o le a faʻamaeʻaina e le kamupani le suʻega ma le faʻamaonia o faʻamatalaga o le faʻatauga o le masina talu ai ma pili faʻatatau, ma toe faʻafoʻi atu soʻo se pili faʻafefe i pisinisi faʻafomaʻi i se taimi talafeagai.

 

O le isi, aʻo leʻi oʻo i le 8th o masina taʻitasi, faʻatumu e pisinisi faʻatekonolosi faʻamatalaga talafeagai ma tuʻuina atu pili tau fefaʻatauaiga e tusa ai ma manaʻoga e faʻavae i luga o faʻamatalaga faʻatonuga o le faʻatau moni ma le tufatufaina atu i falemaʻi lautele.

 

O faʻamatalaga o pili e tatau ona ogatasi ma faʻamaumauga o faiga, e avea ma faʻavae mo falemaʻi a le malo e suʻe ai le faʻaiuga.

 

Ma, a o lei oo i le aso 20 o masina taitasi, e faia ai e le ofisa o inisiua soifua maloloina se faamatalaga o le faaleleiga mo le faaiuga o le masina talu ai i le faiga o faatauga e faavae i faaiuga o suegatusi a le falemai a le malo.

 

Aʻo leʻi oʻo i le aso 25 o masina taʻitasi, e toe iloilo ma faʻamaonia e falemaʻi a le malo ma kamupani vailaʻau le faʻamatalaga o le toe faʻaleleia o le faʻatauga.A maeʻa le iloiloga ma le faʻamaonia, o le faʻamaumauga o faʻamaumauga ua malilie e totogi, ma afai e le faʻamaonia i le taimi, ua malilie e totogi e ala i le faaletonu.

 

Mo faʻamaumauga faʻatasi ma faʻalavelave, falemaʻi a le malo ma falemaʻi falemaʻi o le a faʻatumu mafuaʻaga mo le tetee ma toe faʻafoʻi atu i le tasi ma le isi, ma amata le talosaga mo le faʻagaioiga aʻo leʻi oʻo i le aso 8 o le masina e sosoo ai.

 

Ma le mea mulimuli, i le tulaga o le tufatufaina atu o le totogiina o oloa, o le faʻalapotopotoga o loʻo faʻatautaia e faʻatupuina faʻatonuga o tupe totogi e ala i le faʻatauga faʻatau ma tuleia faʻamaumauga o tupe totogi i le falemaʻi faʻale-soifua maloloina faʻaletupe tau tupe ma le faʻatautaia pisinisi autu.

 

O le a mae‘a uma le faagasologa o le totogiina atu o tupe i le faaiuga o masina taitasi ina ia mautinoa o le a vave ona totogi atu i kamupani o vailaau ma toe faapaleni mai totogifuapauina o inisiua soifua maloloina a falemai a le Malo mo le masina e sosoo ai.

 

**O a suiga fou o le a aumaia e le aveesea o le aia tatau a falemaʻi e toe totogi atu i le falemaʻi soifua maloloina?**

 

O le soloia o le aia tatau a le falemaʻi e toe faʻafoʻi mai ai, o se faʻataʻitaʻiga o le toe fuataʻiina o le taua tele, lea o le a faʻavaeina ai le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le tului o le falemaʻi soifua maloloina, ma o le a iai se aafiaga taua i itu uma.O loʻo faʻaalia faapitoa i itu nei:

 

Muamua, mo falema'i a le malo, o le soloia o le aia tatau e toe faafoi atu ai o lona uiga o le leiloa o se aia tatau tuto'atasi taua ma le puna o tupe maua.

I aso ua tuanaʻi, e mafai e falemaʻi a le malo ona maua tupe faʻaopoopo e ala i le faʻatalanoaina o taimi e toe totogi ai ma pisinisi faʻafomaʻi poʻo le talosagaina o kickbacks.Ae ui i lea, o lenei faiga ua mafua ai foi le fenumiai o mea e fiafia i ai ma le tauvaga le talafeagai i le va o falemai a le malo ma pisinisi tau vailaau, ua lamatia ai le tulaga o maketi ma manaoga o tagata gasegase.

 

Faatasi ai ma le soloia o le aia tatau e toe totogi ai, o le a le mafai e falemaʻi a le malo ona maua ni tupe mama poʻo ni tupe toe totogi mai le totogiina o oloa, e le mafai foi ona latou faʻaogaina le totogiina o oloa e fai ma 'alofaga mo le le totogiina pe mumusu e totogi i pisinisi tau vailaau.

 

O lenei mea o le a faʻamalosia ai falemaʻi a le malo e suia a latou mafaufauga faʻagaioiga ma le pulega, faʻaleleia le lelei i totonu ma le lelei o auaunaga, ma faʻalagolago atili i fesoasoani a le malo ma totogi o tagata gasegase.

 

Mo kamupani vailaau, o le soloia o le aia tatau o le toe faafoi o lona uiga o le foia o le faafitauli ua leva o le faigata ona toe totogi.

 

I aso ua tuanaʻi, o falemaʻi a le malo o loʻo umia le faʻavae ma le aia tatau e tautala ai i le faʻamautuina o tupe totogi, masani ona o mafuaaga eseese e le mafai ai pe toesea le totogiina o oloa.Fa'aleaogaina le aia tatau o le toe fa'afo'i mai, kamupani fa'afoma'i o le a tu'u sa'o mai le fa'aputugatupe inisiua fa'afoma'i e maua mai ai le totogi, e le toe fa'atupuina le fa'alavelave a falema'i ma fa'alavelave.

 

O lenei mea o le a matua faʻaitiitia ai le mamafa o mea tau tupe i pisinisi faʻafomaʻi, faʻaleleia le tinoitupe ma tupe maua, ma faʻafaigofie le faʻatupulaia o tupe faʻafaigaluega i R&D ma mea fou e faʻaleleia ai le lelei o oloa ma le faʻatauvaʻa.

 

E le gata i lea, o le soloia o le aia tatau o le toe faafoi o lona uiga o le a feagai pisinisi tau vailaau ma le vaavaaiga ma le iloiloga e sili atu ona saʻo ma faʻamaonia, ma e le mafai ona toe faʻaaogaina kickbacks ma isi auala le talafeagai e maua ai sea maketi poʻo le siitia o tau, ma e tatau ona faalagolago i le tau- aoga o le oloa ma le tulaga o le auaunaga e manumalo ai tagata faatau ma le maketi.

 

Mo kamupani inisiua soifua maloloina, o le soloia o le aia tatau e toe faafoi atu ai o lona uiga e tele atu matafaioi ma galuega.

 

I aso ua tuanaʻi, e naʻo le falemaʻi a le malo e manaʻomia le faʻatautaia o inisiua soifua maloloina ma e le manaʻomia ona faʻatautaia saʻo ma kamupani vailaʻau.

 

A maeʻa le soloia o le aia tatau e toe foʻi mai ai, o le a avea le ofisa inisiua soifua maloloina ma tino autu o le faʻamautuina o tupe totogi, ma e manaʻomia ona galulue faʻatasi ma falemaʻi a le malo ma kamupani vailaʻau e faʻataunuʻu faʻamaumauga, suʻega o pili, toe iloiloga ma le totogiina o oloa. faapena foi.

 

Ole a fa'atupula'ia ai galuega ma tulaga lamatia a ofisa inisiua soifua maloloina, ma mana'omia ai le fa'aleleia atili o a latou pulega ma fa'amatalaga fa'amatalaga, ma fa'atūina se faiga e mata'ituina ma iloilo lelei e fa'amautinoa ai le sa'o, taimi ma fa'amautu fa'aiuga totogi.

 

Ma le mea mulimuli, mo tagata gasegase, o le soloia o le aia tatau e toe faafoi atu ai o lona uiga o le fiafia i auaunaga faafomaʻi sili atu ona saʻo ma sili atu ona manino.

I aso ua tuanaʻi, ona o le fesiitaiga o penefiti ma kickbacks i le va o falemaʻi a le malo ma kamupani vailaʻau, e masani ona le mafai e tagata gasegase ona maua ni tau sili ona lelei poʻo oloa sili ona talafeagai.

 

Faatasi ai ma le soloia o le aia tatau e toe totogi ai, o falemaʻi a le malo o le a leiloa le faʻamalosi ma le avanoa e maua mai ai tupe mama poʻo kickbacks mai le totogiina o oloa, ma o le a le mafai ona faʻaaogaina le totogiina o oloa e fai ma 'alofaga mo le mumusu e faʻaaoga nisi oloa poʻo le faʻalauiloaina o nisi. oloa.

 

O lenei mea e mafai ai e tagata gasegase ona filifili oloa ma auaunaga sili ona talafeagai e tusa ai ma o latou manaʻoga ma tulaga i totonu o se siosiomaga faʻatauvaʻa ma sili atu le manino.

 

I se aotelega, o le soloia o le aia tatau a falemaʻi e toe faʻafoʻi mai ai o se faʻataʻitaʻiga tele o le toe fuataʻiga o le a iai se aʻafiaga mamao i le vaega o le soifua maloloina.

 

E le gata ina toe faʻafouina le faʻaogaina o falemaʻi a le malo, ae faʻafetaui foi le atinaʻeina o atinaʻe tau vailaʻau.

 

I le taimi lava e tasi, e faʻaleleia ai le tulaga o le pulega o faʻalapotopotoga inisiua soifua maloloina ma le maualuga o auaunaga maʻi.O le a faʻalauiloaina le atinaʻe faʻatasi ma le puleaina o inisiua soifua maloloina, tausiga faʻafomaʻi ma vailaʻau, faʻaleleia le lelei o le faʻaogaina o tupe inisiua soifua maloloina, faʻaitiitia le tau o vailaʻau faʻasalalau, ma puipuia aia tatau ma mea e fiafia i ai tagata mamaʻi.

 

Sei o tatou tulimatai atu i le manuia o le faatinoga o lenei suiga, lea o le a aumaia ai se manuia taeao mo le falemaʻi!

 

E popole Hongguan i lou soifua maloloina.

Va'ai atili Hongguan Product→https://www.hgcmedical.com/products/

Afai e iai ni mana'oga o mea fa'afoma'i, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai matou.

hongguanmedical@outlook.com


Taimi meli: Sep-06-2023