itulau-bg - 1

Tala Fou

Faʻamalosia le atinaʻeina o biomedical ma faʻasaienisi ma faʻatekonolosi fou e fausia ai se fanua maualuga fou mo le atinaʻeina o pisinisi tele soifua maloloina.

O le Failautusi a le Itumalo o Banan, o He Yousheng, na ia faailoa mai i le taimi o le suʻesuʻega i le Chongqing International Biological City: Faʻamalosia le atinaʻeina o meaola faʻaola faʻatasi ai ma le faʻasaienisi ma tekonolosi fou e fausia ai se laufanua maualuga fou mo le atinaʻeina o pisinisi tetele o le soifua maloloina.

Failautusi Itumalo Itumalo He Yousheng suʻesuʻe Chongqing International Bio City, faamamafaina le manaʻoga e suʻesuʻe ma faʻatino le agaga o le 20th Congress a le Party, taulaʻi i le maualuga ma le maualuga, faʻaauau le faʻavavevaveina o mea fou, faʻalauiloa le faʻaogaina o masini, e fausia ai se faʻalapotopotoga faʻavaomalo faʻavaomalo. aai i le Vaitafe o Yangtze, o le aso na asiasi atu ai He Yousheng fanua i le tele-foafoaga vailaau, Hongguan faafomai ma isi pisinisi, o se malamalamaga auiliili o le fausiaina ma le atinae o galuega taitasi, i le fonotaga mulimuli na faia He Yousheng faalogo i le lipoti i le galuega a Chongqing International Bio-aai i le 2022 ma le fuafuaga o galuega i le lumanai, na faailoa mai e He Yousheng e faapea: o le 20th Party Congress ua faia fuafuaga faataatitia e faalauiloa ai faasaienisi ma faatekinolosi fou ma faatelevaveina le fausiaina o se atunuu malosi i le faasaienisi ma tekinolosi, le atoa. itulagi e tatau ona suesue ma faatino le agaga o le 20th Party Congress, aoao ma malamalama i le taua o saunoaga a le Failautusi Aoao Xi Jinping i le faasaienisi ma tekinolosi fou, malamalama loloto o le faasaienisi ma tekinolosi o le malosiaga muamua fua, taleni o le punaoa muamua ma le fou. le malosi aveta'avale muamua.O le faʻamaoniga tele o le saienisi ma tekinolosi o le malosi muamua lea, o le taleni o le punaoa muamua, o le faʻafouina o le malosi muamua lea, o se malamalamaga loloto i le faʻasologa o mea fou, o se malamalama loloto i le galuega taua o le ausiaina o se tulaga maualuga o le faasaienisi. ma tekinolosi, faalagolago o le tagata ia te ia lava ma le faaleleia atili o le tagata lava ia, o se malamalama loloto o metotia faavae o le faasaienisi ma tekinolosi fou, poto faafouga synergy, ma faaleleia lelei le lagona o le matafaioi e faalauiloa le faasaienisi ma tekinolosi fou, o se lagona faanatinati, He Yousheng faamamafa mai e tatau ona tatou taulai atu i le tulaga maualuga ma le tulaga maualuga, faaleleia atili le paka alamanuia lagolago galuega tauave, faaleleia le paka faava o malo Manumalo siosiomaga pisinisi, fesoasoani tulaga maualuga le fausiaina galuega aai, fesoasoani faaleleia le paka lagolago tau alamanuia, e faatelevave breakthroughs fou, ma faifai pea. faʻalauteleina le faʻaogaina o punaoa faʻasaienisi ma tekinolosi, faʻasaienisi ma tekinolosi ausia, faʻavaveina le faʻalauiloaina o lisi o oloa, faʻaleleia le gafatia o fale gaosi oloa, ia malamalama i le faiga o mea fou, e tusa ai ma manaʻoga o le malo, faʻavaveina le faʻaleleia o le faʻatulagaina o fuafuaga. , ma taulaʻi i le faʻamalosia o le faiga o le puipuiga, e fausia ai se faʻalapotopotoga faʻavaomalo faʻavaomalo i totonu o le vaitafe o Yangtze.

O He Yousheng, o le failautusi o le komiti a le pati itumalo, na suʻesuʻeina le Chongqing International Bio City, na asiasi atu i a matou atinaʻe i luga o le saite, aʻoaʻoina auiliili e uiga i le fausiaina ma le atinaʻeina o poloketi taʻitasi, ma faʻailoa mai e tatau i le itumalo atoa ona suʻesuʻe ma faʻatino le agaga o le 20th. Party Congress, taulaʻi i le tulaga maualuga ma le maualuga, faʻalauiloaina le faʻasaienisi ma tekonolosi fou, faʻateleina le aʻoaʻoina o taleni, ma ausia se tulaga maualuga o le atinaʻe faasaienisi ma tekinolosi.Na faamamafaina foi e He Yousheng, le failautusi o le komiti a le pati itumalo, o galuega lagolago a le paka o pisinisi o loʻo i ai nei e manaʻomia le faʻaleleia atili e faʻaleleia ai le siosiomaga o Pisinisi faavaomalo a le paka, e fesoasoani ai i le fausiaina o galuega maualuga i le taulaga, e fesoasoani e faʻaleleia le paka a le paka. lagolago tau alamanuia, ia faatelevaveina mea fou fou, ma uunaia pea le taulai atu o punaoa faasaienisi ma tekinolosi, le suiga o ausia faasaienisi ma tekinolosi, ia faatelevaveina le faalauiloaina o le lisi o oloa, ia faaleleia tulaga tau alamanuia, ia malamalama i le faiga o mea fou, i le laina. faʻatasi ai ma manaʻoga o le malo faʻapitonuʻu, ia faʻavavevaveina le faʻaleleia o le faʻatulagaina o fuafuaga faʻataʻitaʻi, ma taulaʻi i le faʻamalosia o le faiga o le puipuiga, e fausia ai se aʻai faʻavaomalo faʻavaomalo i totonu o le Vaitafe o Yangtze.

talafou-3-1
talafou-3-2

Taimi meli: Feb-02-2023