itulau-bg - 1

Tala Fou

O matou i VIETNAMMEDI-PHARMEXPO 2023

O le 21st Vietnam (Ho Chi Minh) International Pharmaceutical, Pharmaceutical and Medical Equipment Exhibition VIETNAMMEDI-PHARMEXPO na faia i le 3rd.August.

信图片_20230804084443

Vietnam (Ho Chi Minh) International Pharmaceutical, Medical Equipment Exhibition o loʻo lagolagoina e le Matagaluega o Faʻafomaʻi a Vietnam, ma le Fefaʻatauaʻiga Faʻasalalauga Faʻasalalau a le Matagaluega o Alamanuia ma Fefaʻatauaʻiga a Vietnam.
Ose fa'aaliga fa'ava-o-malo fa'aletausaga fa'atasi e VINEXAD.Faafetai i le lagolago malosi mai le Matagaluega o le Soifua Maloloina a Vietnam
Lagolagoina, o lenei faʻaaliga ua faʻaleleia e avea ma faʻaaliga faʻavaomalo sili ona tomai i le matata o vailaʻau ma togafitiga faafomaʻi i Vietnam, ma o se faʻaaliga lauiloa foi i Asia i Sautesasae.
O se tasi o fa'aaliga fa'apolofesa fa'afoma'i.Vietnam Medi-Pharm Expo na tosina mai tagata asiasi mai Saina, Initia, Korea, Rusia,
O tagata fai pisinisi mai Pakisitana, Siamani, Iapani ma isi atunuu na auai i le faʻaaliga ma ulufale atu i le maketi Vietnamese e ala i lenei tulaga faʻapolofesa.
I tausaga talu ai nei, o le manaʻoga mo oloa faʻaulufale mai i Viatename o vailaʻau ma vailaʻau faʻafomaʻi ua vave ona tupu, ma ua tosina mai ai le tele o kamupani Saina i le na o le lua tausaga.
Ua atiina ae e le alamanuia lenei maketi ma ausia taunuuga lelei.

 

Lagolago faiga faavae a le Malo
I le avea ai ma sui o le ASEAN, o Vietnam e tele le faitau aofaʻi ma e tele lona faʻatupulaia i le maketi faafomaʻi
malosi.O loʻo lisiina e le malo Vietnamese le falemaʻi faʻafomaʻi e avea o se faʻamuamua faʻamalosia tupe teufaafaigaluega, tauia tupe teufaafaigaluega mai fafo ma tuʻuina atu le tele o tulaga faʻapitoa, ma isi.
O le mea lea, o le maketi Vietnamese e maua ai se faʻamalosiaga lelei e teu faʻafaigaluega i le falemaʻi.O le malo Vietnamese e faʻatauaina tele le tausiga faʻafomaʻi, ma o tupe faʻaalu faʻalesoifua maloloina ua faʻateleina i lea tausaga ma lea tausaga.
O lo'o fa'amalosia e le malo tupe fa'apitoa e teu fa'afaigaluega i le fausiaina o falema'i.

Fa'ateleina le tamaoaiga
O loʻo faʻateleina le tamaoaiga o Vietnam, ma o lona faʻatupulaia o le GDP ua faʻatupulaia i lea tausaga ma lea tausaga, e oʻo atu i le 6.7%, lea o loʻo i ai i le tulaga muamua i ASEAN.Vietnam
GDP i tagata taʻitasi e sili atu i le US $ 2,200, lea o loʻo i ai nei i le tulaga ogatotonu o atunuʻu maualalo tupe maua.Ua o'o atu tupe alu fa'aletausaga ta'itasi a Vietnam
$142 ma faatupulaia vave

talaaga lelei maketi
Ina ia faʻaleleia ma faʻalauteleina fale, faʻaleleia le lelei o galuega ma tuʻuina atu auaunaga sili atu, o loʻo faʻafaigaluegaina Vietnam i le faʻaauupegaina o ana fale i tulaga maualuluga.
o meafaigaluega faafomai.I le 2019, o le maketi o masini faʻafomaʻi na faʻatauina i le USD 1.4 piliona, ma o Vietnam o le lona iva tele o maketi masini faʻafomaʻi i Asia Pasefika
maketi, sili atu nai lo le 90% o meafaigaluega faafomai ma sapalai e auina atu i fafo i le atunuu.O lo'o fa'amoemoe o le isi lima tausaga o lumana'i, o le a fa'atupula'ia le alamanuia e sili atu i le 10% i le tausaga
fua faatatau tuputupu aʻe.Ole maketi ole vailaʻau faʻamaʻi ua fuafua e tupu ile fua faatatau faaletausaga o le 10% mai le 2017 i le 2028, mai le 2017 i le 2028.
O fa'atauga a tagata ta'itasi o le a toeititi fa'atoluina i le $131 i le sefulu tausaga i le 2027. O se lipoti lata mai a le BMI na fa'aalia ai.
E tusa ai ma le lipoti, e tusa ma le 90% o meafaigaluega faafomaʻi a Vietnam o loʻo faʻaulufale mai, ma o faʻatau autu e mai Korea i Saute, Saina, Iapani, Amerika ma Siamani.
E tusa ma le 71% o mea faigaluega faafomai mai fafo.O fale gaosi oloa e mafai ona ausia naʻo manaʻoga o sapalai faʻafomaʻi masani, latou te gaosia tele moega falemaʻi,
O oloa e pei o scalpels, kapoti, seleulu ma mea e lafoai.

Chongqing Hongguan Medical Equipment Co.,Ltd booth oE118, ae ui i lea, ona o nisi mafuaaga, matou te le o i ai mo le faʻaaliga, pe a iai ni fesili poʻo ni manaʻoga, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou i luga o le upega tafaʻilagi.

Matou te fa'amaoni ia VIETNAMMEDI-PHARMEXPO 2023 ia manuia!

E popole Hongguan i lou soifua maloloina.

Va'ai atili Hongguan Product→https://www.hgcmedical.com/products/

Afai e iai ni mana'oga o mea fa'afoma'i, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai matou.

hongguanmedical@outlook.com

 

 

信图片_20230804084419

信图片_20230804084425 fa'asolofuala'i_20230804084431 信图片_20230804084435 信图片_20230804084439 信图片_20230804084443


Taimi meli: Au-04-2023