itulau-bg - 1

Tala Fou

Fua'iga Fa'asolo ma Va'aiga i le Lumana'i mo Mea'ai Fa'afoma'i I totonu ole Alamanuia Tau Soifua Maloloina

IMG_20200819_091826

O mea fa'aaoga fa'afoma'i e iai sona sao taua i le falema'i soifua maloloina, fa'afaigofieina le su'esu'eina, togafitiga, ma le puleaina o tulaga fa'afoma'i eseese.Aʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaʻia le manaʻoga mo le soifua maloloina, o le maketi mo mea faʻaaogaina faʻafomaʻi o loʻo feagai ma le faʻatupulaia tele.I totonu o lenei tusiga, o le a matou suʻesuʻeina faʻamatalaga lata mai ma atinaʻe i le tulaga o meaʻai faʻafomaʻi ma tuʻuina atu faʻamatalaga i le lumanaʻi maketi gafatia.

Tala Fou i luga o Mea'ai Fa'afoma'i:

  1. Sigapoa Fomaʻi Maketi Maketi: Sigapoa ua faʻavaeina o ia lava o se falemaʻi faʻalesoifua maloloina, tosina mai tagata gasegase mai atunuu tuaoi ona o ana auaunaga tau soifua maloloina maualuga.Ua faaalia e le malo o Sigapoa se tautinoga malosi i le vaega o le soifua maloloina e ala i le faateleina o tupe faaalu a le GDP i le soifua maloloina ma le faatinoina o faiga faavae o le soifua maloloina lautele.O lenei tautinoga ua fausia ai se siosiomaga lelei mo le tuputupu aʻe o le maketi o meaʻai faafomaʻi i Sigapoa.
  2. Alualu i Luma i totonu o Saina: O maketi fa'atau fa'afoma'i a Saina sa masani ona pulea e kamupani fa'ava-o-malo, fa'atasi ai ma oloa fa'aulufale mai o lo'o fa'amauina mo se vaega tele o le maketi.Ae ui i lea, faatasi ai ma faiga faavae lagolago ma le alualu i luma i gafatia gaosiga o fale, o loʻo alualu i luma kamupani Saina i lenei vaega.O kamupani ta'uta'ua i totonu o le atunu'u ua latou ausia tulaga fa'atekinisi i nisi ituaiga o mea fa'aaoga fa'afoma'i, fa'aavanoaina le ala mo le fa'ateleina o sea maketi .

Iloiloga o Maketi i le Lumanai ma Vaaiga:

O le lumanaʻi o le maketi faʻaaogaina faʻafomaʻi e foliga mai e manuia, faʻamalosia e le tele o mea taua.Muamua, o le faʻateleina o le taulaʻi i le atinaʻeina o atinaʻe tau soifua maloloina, e le gata i atinaʻe ma atinaʻe tamaoaiga, o le a saofagā i le manaʻoga mo mea faʻaaogaina faafomaʻi.E aofia ai tupe teufaafaigaluega i falemaʻi, falemaʻi, ma nofoaga faʻapitoa mo suʻesuʻega, lea e manaʻomia ai se sapalai tumau o oloa faʻafomaʻi faʻaaogaina.

Lona lua, o le alualu i luma i tekinolosi faʻafomaʻi ma le faʻaofiina o masini faʻafomaʻi fou o le a faʻamalosia ai le manaʻoga mo mea faʻaoga talafeagai.A'o ulufale atu masini fou i le maketi, o le ai ai se mana'oga mo mea fa'apitoa fa'apitoa e fa'atulagaina e galulue fa'atasi ma nei masini, fa'amautinoa le sa'o ma lelei le tu'uina atu o le soifua maloloina.

Lona tolu, o le fa'atuputeleina o fa'ama'i fa'ama'i ma le faitau aofa'i o tagata matutua i le lalolagi atoa o le a fa'atupuina ai se mana'oga tumau mo mea'ai fa'afoma'i.O faʻamaʻi faʻamaʻi e masani ona manaʻomia le puleaina ma le mataʻituina o se taimi umi, e manaʻomia ai le faʻaogaina o mea faʻaaoga eseese e pei o tui, faʻaofu manuʻa, ma catheters.

Ina ia faʻaogaina avanoa i le maketi o meaʻai faʻafomaʻi, e manaʻomia e tagata gaosi oloa ma tagata faʻatau oloa ona taulaʻi i le lelei, faʻafouina, ma le tausisia o tulafono faatonutonu.E ala i le tuʻuina atu pea o oloa faʻalagolago ma taugofie, e mafai e kamupani ona maua se faʻatauvaʻa i lenei pisinisi faʻavavevave.

I le faʻaiʻuga, o le maketi mo mea faʻaaoga faʻafomaʻi o loʻo molimauina le tele o le tuputupu aʻe, faʻamalosia e mea taua e pei o le soifua maloloina atinaʻe atinaʻe, faʻatekinolosi alualu i luma, ma suiga o tagata.O le tautinoga a Sigapoa i le soifua maloloina ma le alualu i luma o Saina i fale gaosi oloa o loʻo faʻaalia ai le gafatia o le maketi.Ina ia olaola i lenei tulaga faʻatauvaʻa, e tatau i pisinisi ona faʻataʻitaʻi i faiga faʻaonaponei ma teu faʻafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe e faʻafetaui ai manaʻoga faʻaleleia o tausi soifua maloloina ma gasegase.


Taimi meli: Iuni-26-2023